OT Vozzmag - шаблон joomla Окна

Sunday, August 20, 2017

NAME OF PROGRAM

NAME OF HOST

PRODUCERS

DAY (S)

TIME

DUR.

Worship Hour

Owusu Donaldson/ Arah Maxwell

 

Mon. – Fri.

4:00am – 6:00am

2 Hrs

Peace News/Mor. Show

Alhassan Spelele/ Adu-Mensah Gab.

Robert, S. K, Docas Akrasi

Mon. – Fri.

6:00am – 10:00am

4  Hrs

Sports

Peprah Promise/ Agyenim Boateng

Obeng Robert

Mon. – Fri.

10:00am – 12:00pm

2 Hrs

Peace News/Lunch Time

Ameyaw Isaac/ Kofi Asante Minister

 

Mon. -  Fri.

12:00pm – 3:00pm

3 Hrs

Cruz News

News Team

 

Mon. – Fri.

3:00pm – 3:30pm

30 M

Drive Time

Ameyaw Isaac/ Samuel Boamah

 

Mon. – Fri.

3:30pm – 6:00pm

2 Hr 30M

Peace News/ Rush Hour

 Samuel Boamah/ Kofi Asante Min.

 

Mon. – Fri.

6:00pm – 10:00pm

3 Hrs

Last Buz

Mensah K. Robert/ Owusu K. Samuel

 

Mon.- Sun.

10:00pm – 12:00pm

2 Hrs

Kenkan me

Awuah Francis/ Dery B. Jeseph

Boamah S. Kofi Asante

Mondays

7:45pm – 8:20pm

35 Mins.

Live Worship

Michael Boateng/ Kofi Asante Min.

Aniagyei, Mensah Robert

Mon. & Fri.

3:30pm – 4:45pm

1 Hr15M

Oman Nkosour

Michael Boateng/ Adu-Mensah Gab.

Ferkah Solomon

Tuesdays

7:00pm -9:00pm

2 Hr

Platform (Peace Fm)

Ferkah Solomon/ Mensah K. Robert

 

Weds.

8:30pm – 10:00pm

1 Hr30M

Akuafo Mo

Amponsah Kusi/ Bismark Duodo

Arah Maxwell

Thursday

7:00pm – 8:30pm

1 Hr30M

W”aware3 te s3n

Augustina Mensah/Owusu Donaldson

Aniagyei, Mensah Robert

Thursdays

9:00pm – 11:00pm

2 Hrs

Last Buz

Mensah K. Robert/ Owusu K. Samuel

 

Thursdays

11:00pm – 12:00pm

1 Hrs

Ahinta sem

 Alhaji Gongono/ Kofi Asante Minister

 

Fridays

8:00pm – 11:00pm

2 Hrs

Worship Hour

Arah Maxwell/ Owusu K. Samuel

 

Saturdays

4:00am – 6:00am

2 Hrs

Sabbath School

Mensah K. Robert/ Owusu K. Samuel

 

Saturdays

6:00am – 9:00am

3 Hrs

 Super Power Sports

Peprah Promise/ Agyenim Boateng

Obeng Robert

Saturdays

9:00am – 12:00pm

3 Hrs

Peace News/ Adadamu

Samuel Boamah/ Kofi Asante Minister

 

Saturdays

12:00pm – 2:30pm

2 Hr 30M

Flash Beat Entertnment

Owusu Donaldson

Bis. Duodo Obeng Robert

Saturdays

2:30pm – 4:30pm

2 Hrs

Weekend Drive

Ameyaw Isaac/ Samuel Boamah

 

Saturdays

4:30pm – 6:00pm

1 Hr 30M

Weekend Mix

Kofi Asante Minister/ Mensah Robert

 

Saturdays

6:30pm – 9:00pm

2Hr 30M

Reggae Street

Opoku Williams/ Bernard Anin Agyei

 

Saturdays

9:00pm – 12:00am

3 Hrs

Worship Hour

 Owusu K. Samuel/ Arah Maxwell

 

Sundays

4:00am – 6:00am

2 Hrs

Church Train

Owusu Donaldson/ Augustina Mensah

 

Sundays

6:00am – 10:00am

4 Hrs

Sunday Special

Ameyaw Isaac/ Kofi Asante Minister

 

Sundays

10:am – 12:00pm

2 Hrs

Peace News/ Music

 Samuel Boamah/ Mensah K. Robert

 

Sundays

12:00pm – 4:00pm

4 Hrs

Toli oo Toli

Sports Commentary

Atongo/ Samuel Boamah

Sports Team

Obeng Robert

Sundays

4:00pm – 6:00pm

2:30pm – 5:10pm

3 Hrs

Peace News/KyereWogyedie

Obeng Eric/Augustina Mensah

Ferkah Solo/Obeng Rob.

Sundays

6:00pm – 9:00pm

3 Hrs

Gethsemeni Hour

Rev. Adu Acheam./ Mensah Robert

 

Sunday

9:00pm – 11:00pm

2 Hrs

Last Buss

 Mensah K. Robert/Arah Maxwell

 

Sundays

11:00pm – 12:00am

1 Hrs